Aug 28, 2008

The best way to curse???

I started my day in a pretty good mood today until somebody...pissed me off! Yer!!!!!!! tensionya!!!!! Yeah..somebody did make me fuming mad in the office. I don't understand why some people is soooooooooooooooooooooo narrow minded in their thinking! Bodohnya!!!! Of course if you can see me here in the office, I'm smiling like nothing had ever happend but deep inside me..ARGHHHHHHHHH!!!!!!!!! If only i can curse and lose my anger! Ngrrrrrr!!!! *punch the wall*
Well, I can always use my blog as a place to vent my frustration..but my vocabulary in cursing is quite limited. I only know the F' word, Sh*t, kambing, kerbau, bangang, bongoh and bla bla bla. Want to curse also not 'terrer'! Is there any powerful word or sentence that can be used in cursing?? ahahahahahaha!! want to curse also need to ask people! So kesian!!
Since I don't want to be bottled up with this anger inside me, i hope to release it as soon as possible!! WUARGHHHHHH!!!!!

17 comments:

Gallivanter said...

It's not easy to keep cool while being pissed at the same time!

urang ranau said...

hmm for me i'll curse them in dusun rojak..hahaha suit them well as nobody in my office is kadazandusun.I admit, it is sound so childish, but its the only way I can vent my anger. I'll call them sempalau, mulau sampaping, vogok, right in front of their face..hihihihi..

Mell said...

Frankly,i have prob in anger management but not up to the point of killing ppl lah.

I usually vent the anger in non verbal way; by slamming the book ka, door ka.memang tercengang la dorang tu dengar bunyi hempasan. kalau yg ada sakit jantung tu,merana la..haha..

When i'm in anger mode,i am very vicious thus i always avoid verbal attack. Terlajak kata,buruk padahnya. So kira bagus jg ba kalau u dont have powerful word utk curse org.

Nick Phillips said...

Keep Cool and count to 1000 or something, that normally helps ... heheh ...

But seriousl, I agree with Gallivanter. Hope you're calmed down by now :D

Oh and I think I know how to curse in 17 different languages ... hehehe ...

Just said...

I'm bad in anger management too! Kalau d rmh mgkin la hempas2 brg / pintu. Tp, kalau d ofis.. hmm... tepksa jg kontrol 'ayu'... bikin panas!!

Kobie Vanessa said...

waaaa Kadus!!sepa yang kasi marah ko ni? I am a very2 hot temper person oo, klu di ofis tau betul klu sa sdg marah, suma ayat kuar kan suma yang berdesing telinga dgr, but then bila suda cool down, malu jg fikir balik apa yg sa buat/cakap, hehe..but then i alrdy kurang2kan my hot temper, and cursing pun suda tukar from "pu****a, anjing, b**i, sial, bodoh" ke bertuah, pandai, kambing, tikus, aiseh mcm2 la binatang disebut (Kesian nda bedosa tu binatang heheheh)..nda salah ba express kita punya anger, klu pendam2 kita sendiri yang susah heeheh..

Poppet said...

i am not the kind yg express my anger by cursing words... Sometimes I keep quiet stimes I just cerita to somebody :).
Lek ko aa kdmama

Kadus_Mama said...

gallivanter ~ thank god i'm ok now..i did have this sour face this morning..then i replaced with a smile..and now i'm feeling better already..

urang ranau ~ actually sia ada juga marah sikit! hehehe siap cakap bangang..hehe but not at the person face lah..

mell ~ wah!!!! slamming door??? Matai kalau sia slammed door here..hahaha! nanti kena buang keja pulak..

Kadus_Mama said...

nick phillips ~ hey! teach me the 17 languages lah!! Hehe
I'm better now.. :)

just ~ wah!! hahaha ganas juga hempas pintu?? hehehee

kobie ~ sia nda berapa memaki sudah now..i mean i do cursed tapi dalam keta saja..and i'm cursing those stupid drivers..hehee..
berani juga ko memaki d opis oh kan??

Kadus_Mama said...

poppet ~ nah itu lah tu! sia pun nda berapa express my anger with words..more to ugly sour face jak..tapi lepas tu, kejap saja senyum sudah balik..
But..i'm ok now.. :)

Lab papa said...

Kadusmama,

Lek ko geng. Kalo ko mo mengamuk betul, ko kasi masuk kepala dalam besen penuh air lepas tu ko teriak la puas2 hahahahaha. Lepas tu teda suara sendiri susa hahahha.

Petua kalo marah: Kalo tengah berdiri-duduk, kalo sdg duduk-baring, kalo tia ble juga-tidor

Bagus serita sama urg juga kan masam si popet.

Bah lek lek ko aaahh

Kadus_Mama said...

lab papa ~ i'm ok already bah..kijap jak panas tadi..now cool already.. :)

Choc Mint Girl said...

Ha ha! Katun juga komen si lab papa he he he... Kalo sya marah esp di ofis, memang pandai telepas cakap tuh! Tone suara memang pandai naik lah, tapi ada juga yang kasi sabar tu suruh minum air nanti high blood hi hi hi...

carolinebabby said...

jangan tumbuk dinding tapi pi tumbuk tu urang..heeeheee..kalau tumbuk dinding nnt sakit tangan..rugi...

Kobie Vanessa said...

Kadus nda la ba selalu memaki, time naik tu darah baru automatik tkeluar tapi skrg sudah tukar pigi ayat2 yg bagus..hehe..kunun laa ni hehe

Kadus_Mama said...

choc mint girl ~ tu lah si lab papa tu..lawak jak selalu.. :)
wah..ko pun pandai telepas cakap juga?? hehee tapi memang terpaksa sabar oh kan..nanti high blood lagi susah..

carolinebabby ~ hahaha!! nda lah bah p tumbuk orang..

kobie vanessa ~ iya lah kan..sekarnag guna tu perkataan kambing lah..kerbau lah..hahah!!

Kobie Vanessa said...

ahah kadus, urg pun nda terasa kan kalu kita marah, "arnab punya orang" atau "labi-labi punya urang" hehe..